Verhuisd naar een nieuw pand in Steenwijk

Verhuisd naar een nieuw pand in Steenwijk

Vanaf 01 september 2017 zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie in Steenwijk. Hier hebben we de beschikking over een groter kantoor met meer mogelijkheden. We zullen onze formele en administratieve octrooi werkzaamheden continueren en we zullen u graag van dienst zijn bij uw vragen en procedures met het doel het verkrijgen van octrooien wereldwijd.

Als u hulp nodig heeft van een ervaren patent formalities officer, dan kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina van deze website. U kunt ons natuurlijk ook bezoeken: Kallenkoterallee 82, 8331 AJ Steenwijk. Ons team zal voor u klaar staan om u te woord staan tijdens een informatief gesprek onder het genot van een kopje koffie of iets anders.

 

We zijn verhuisd

Vanaf 01 September 2016, zijn wij verhuisd. Ons kantoor is niet langer gevestigd in Wijchen, maar in Wolvega. Ons adres is nu:

De Tuinen 16
8471 XP Wolvega

NIEUW!! Merk registratie

Vanaf vandaag, 10 november 2015 hebben wij ons pakket van IP diensten uitgebreid met de merk registratie. Kijk eens onder ‘diensten’ op deze website. U kunt dus voortaan bij ons niet alleen voor het aanvragen van octrooien terecht, maar ook voor de registratie van merken. Weer een mijlpaal!