Betrouwbaar

Rated 5 out of 5
11 november 2018

Sinds 4 jaar werk ik met veel plezier samen met Dirk van Buren op het gebied van merken-registraties wereldwijd. De merken-administratie van Konings Trademarks is ondergebracht in de database van VanBuren Patent Management: een betrouwbaar en gebruikersvriendelijk systeem.

Pierre Konings / Konings Trademarks

Mijn octrooiadministratie in vertrouwde handen

Rated 5 out of 5
31 oktober 2018

VanBuren Patent Management beheert al bijna 5 jaar probleemloos de octrooiportfolio van mijn 30 klanten. VanBuren Patent Management en ik als octrooigemachtigde werken in een team voor onze klanten. De octrooiaanvragen die ik schrijf dient VanBuren in. Zij zorgen dan dat de juiste documenten worden ingediend en de betalingen op tijd worden voldaan. VanBuren ontvangt de instructies van buitenlandse agenten voor octrooiaanvragen die onze klanten buiten Europa indienen en houdt de termijnen voor het verder indienen van octrooiaanvragen en beantwoorden van brieven bij. Ik als octrooigemachtigde hoef me dan nog alleen te concentreren op de octrooi-inhoudelijke aspecten van octrooieerbaarheid, inbreuk, strategie en valorisatie van de IE rechten.

Michiel Cramwinckel

Betrouwbaar en flexibel

Rated 5 out of 5
31 oktober 2018

Sinds 7 jaar verzorgt Van Buren voor ons kantoor de administratieve afhandeling van alle IP procedures die lopen bij IP offices wereldwijd. Er is nog nooit een recht verloren gegaan.

Paul Janssen/Omnipatent

Klik hier om terug te gaan naar de homepage