Beheer van jaartaksen: Uw patenten voortdurend beschermd

Jaartaksen, ook wel bekend als instandhoudingstaksen of annuïteiten, zijn essentieel voor het in stand houden van uw patenten over de hele wereld. Bij VanBuren Patent Management begrijpen we dat het beheren van deze periodiek verplichtingen tijdrovend en complex kan zijn. Daarom bieden wij een gespecialiseerde dienst aan om uw jaartaksen efficiënt en effectief te beheren, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Jaartaksen

Jaartaksen/Instandhoudingstaksen

1. Wat zijn jaartaksen? 

Jaartaksen zijn de periodieke kosten die betaald moeten worden om een patent actief en afgedwongen te houden. Deze taksen variëren per land en over de looptijd van een patent. Het tijdig betalen van deze taksen is cruciaal om uw exclusieve rechten op uw uitvinding te behouden.

2. Herinneringen en Deadlines

Bij VanBuren Patent Management nemen we de verantwoordelijkheid voor het bijhouden van het instandhouden van uw patenten. Ons geavanceerde herinneringssysteem zorgt ervoor dat u tijdig op de hoogte wordt gesteld van aankomende betaaltermijnen. Dit zorgt voor een naadloze voortgang en onderhoud van uw intellectueel eigendom.

3. Betaling van Jaartaksen

De betaling van jaartaksen is een essentieel onderdeel van patentbeheer. VanBuren Patent Management verzorgt de tijdige en correcte betaling van deze taksen voor uw patenten, wereldwijd. Ons team zorgt voor een soepel betalingsproces, waarbij we alle lokale vereisten nauwlettend in de gaten houden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of er tijdig betaald wordt.

Doorpraten over jaartaksen en instandhoudingstaksen?

Wil je een keer doorpraten over jaartaksen en instandhoudingstaksen of heb je advies nodig, neem dan contact op met onze ervaren specialisten.

Bel ons

Onze kernwaarden

“Als VanBuren Patent Management willen we graag herkend worden op grond van onze kernwaarden die we al 20 jaar in ons bedrijf voeren. Op deze kernwaarden mogen we aangesproken worden. U mag van ons verwachten dat we in alles wat we doen deze kernwaarden hanteren.”

 • Integriteit

  Wij willen in alles dat u zich beschermd voelt met uw vertrouwelijke ideeën en innovaties.

 • Eerlijk

  Wij willen dat de prijzen die we hanteren een eerlijke weerspiegeling zijn van het werk wat wij voor u doen.

 • Open

  U mag ons altijd en op elk moment vragen naar de status van het proces, de manier waarop we werken en de fase waarin we zijn.

 • Koninklijk

  Wij willen dat u ervaart dat wij in alles uw belangen voorop stellen en u waardig behandelen.

Foto Sushi 6anudmpilw4

VBPM neemt mijn zorgen weg

Hier komt een uitgebreide review van een klant van VB Patent Management.

Pieter Bakker - Chemicus uit Almelo

Founder – Hemisferio

Pexels Kindel Media 7457525

Mijn uitvinding, nu echt van mij!

Dit is voorbeeld tekst.

Boer Jan

Founder – Hemisferio

Jan Van Pijkeren

Jan van Pijkeren

Uitvoerend directeur

Bescherming en Bevordering van Uw Innovaties

Liever vandaag dan morgen...

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen bij het beheren van uw intellectueel eigendom? Ons deskundige team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en een op maat gemaakte oplossing te bieden.

“Passie voor innovatie en toewijding aan onze klanten vormen de kern van VanBuren Patent Management. Wij zijn hier om uw creatieve visie te beschermen en te ondersteunen. Neem vandaag nog contact op, en laten we samenwerken aan de toekomst van uw intellectueel eigendom.”

Jan van Pijkeren

Uitvoerend directeur

Jan Van Pijkeren

Jan van Pijkeren

Helpt u graag verder

085-7990038

Andere diensten

accent heading