Over VanBuren Patent Management: Uw partner in intellectueel eigendom

Bij VanBuren Patent Management staat het beschermen en maximaliseren van uw intellectuele eigendom centraal. De oprichter van ons bedrijf is Dirk van Buren. In 1981 deed hij zijn eerste ervaringen met octrooiprocedures op bij N.V. Philips te Eindhoven. Door de jaren heen bouwde hij zijn kennis en ervaring uit om in 2010 zijn eigen bedrijf te starten wat uitgroeide tot VanBuren Patent Management. In 2023 heeft Jan van Pijkeren het bedrijf van Dirk overgenomen, hij combineert binnen VanBuren Patent Management een rijke geschiedenis met een frisse, moderne aanpak.

Over Ons

Vbpm Jan Met Dirk

Meer over ons

 • Onze Visie en Missie

  Onze missie is het ontzorgen van het gehele patent- en merkregistratieproces voor octrooigemachtigden, uitvinders en innovatieve bedrijven. Wij zorgen ervoor.

 • Ons team

  Ons team van ervaren professionals is de ruggengraat van onze dienstverlening. Met onze gespecialiseerde leden, bieden wij persoonlijke en deskundige hulp bij het vastleggen van patenten, het beheren van jaartaxen en het registreren van trademarks. Elk teamlid draagt bij aan onze cultuur van uitmuntendheid, klantgerichtheid en integriteit.

 • Wat Ons Onderscheidt

  VanBuren Patent Management onderscheidt zich door haar focus op prijs en onafhankelijkheid. Wij geloven in het aanbieden van betaalbare, toegankelijke diensten zonder in te boeten aan kwaliteit. Onze onafhankelijke positie zorgt ervoor dat wij altijd handelen in het beste belang van onze klanten, vrij van belangenconflicten. U bent de leider van elk proces, in alle vrijheid. 

Beeldmerk 2
Teamfoto

Toegewijd, transparant en open

Onze toewijding aan klanten gaat verder dan alleen het leveren van diensten. Wij bouwen langdurige relaties op, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect. Bij VanBuren Patent Management begrijpen we dat elk intellectueel eigendom uniek is, en wij passen onze aanpak dienovereenkomstig aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Over onsLeer ons kennen

Aantal klanten

250+ klanten

Geregistreerde patent aanvragen

1500+ aanvragen

Jaren ervaring

20+ jaar

Bedrijven die u voor gingen

Jan Van Pijkeren

Jan van Pijkeren

Uitvoerend directeur

Bescherming en Bevordering van Uw Innovaties

Onze kernwaarden

“Als VanBuren Patent Management willen we graag herkend worden op grond van onze kernwaarden die we al 20 jaar in ons bedrijf voeren. Op deze kernwaarden mogen we aangesproken worden. U mag van ons verwachten dat we in alles wat we doen deze kernwaarden hanteren.”

 • Integriteit

  Wij willen in alles dat u zich beschermd voelt met uw vertrouwelijke ideeën en innovaties.

 • Eerlijk

  Wij willen dat de prijzen die we hanteren een eerlijke weerspiegeling zijn van het werk wat wij voor u doen.

 • Open

  U mag ons altijd en op elk moment vragen naar de status van het proces, de manier waarop we werken en de fase waarin we zijn.

 • Koninklijk

  Wij willen dat u ervaart dat wij in alles uw belangen voorop stellen en u waardig behandelen.

Ons Team

Experts

Ons team van ervaren professionals is de ruggengraat van onze dienstverlening. Met onze gespecialiseerde medewerkers, bieden wij persoonlijke en deskundige hulp bij het vastleggen van patenten, het beheren van jaartaksen en het registreren van merken. Elke medewerker draagt bij aan onze cultuur van uitmuntendheid, klantgerichtheid en integriteit.

Liever vandaag dan morgen...

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen bij het beheren van uw intellectueel eigendom? Ons deskundige team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en een op maat gemaakte oplossing te bieden.

“Passie voor innovatie en toewijding aan onze klanten vormen de kern van VanBuren Patent Management. Wij zijn hier om uw creatieve visie te beschermen en te ondersteunen. Neem vandaag nog contact op, en laten we samenwerken aan de toekomst van uw intellectueel eigendom.”

Jan van Pijkeren

Uitvoerend directeur

Jan Van Pijkeren

Jan van Pijkeren

Uitvoerend directeur

085-7990038