Patent management? Wij zorgen ervoor!

VanBuren Patent Management is specialist op het gebied van het ontzorgen van uw patent aanvragen en beheer. Sterker nog, wij zijn hierin uniek. In tegenstelling tot andere octrooiburo’s hebben wij geen octrooigemachtigden in dienst en kunnen daarom onafhankelijk en in dienst van u ons werk doen. Hoe waarborgen we dan de juridische kant, door samen te werken met zelfstandig octrooigemachtigden en/of uw eigen octrooigemachtigde.

Patent Management

 • ontzorgen
 • kwaliteit
 • nauwkeurig
 • kennis
 • ervaring
 • betrouwbaar

Samenwerken met VanBuren Patent Management

Documentatie en Administratie

Een nauwkeurige administratie is de ruggengraat van effectief patentbeheer. VanBuren Patent Management biedt uitgebreide ondersteuning in het bijhouden en beheren van alle documentatie gerelateerd aan uw patenten. Van aanvraagformulieren tot vernieuwingsdocumenten, ons team zorgt ervoor dat uw administratieve dossiers altijd up-to-date en correct zijn.

Herinneringen en Deadlines

Bij VanBuren Patent Management nemen we de verantwoordelijkheid voor het bijhouden van de deadlines van uw patenten. Ons geavanceerde herinneringssysteem zorgt ervoor dat u tijdig op de hoogte wordt gesteld van aankomende deadlines. Dit zorgt voor een naadloze voortgang en onderhoud van uw intellectueel eigendom.

Nationale en internationale indieningen

Nationale en internationale indieningen zijn een complex proces dat nauwkeurigheid en kennis van de wetgeving vereist. VanBuren Patent Management biedt uitgebreide ondersteuning in de indieningen van patenten. Onze zelfstandige octrooigemachtigden adviseren over de beste strategieën voor indieningen. VanBuren Patent Management zorgt ervoor dat alle stappen correct en tijdig worden uitgevoerd, zodat uw patenten correct geregistreerd worden.

Naleving van Termijnen

Het naleven van termijnen is cruciaal voor het behoud van uw patentrechten. VanBuren Patent Management staat garant voor een strikte naleving van alle relevante termijnen, van aanvraag tot vernieuwing. We monitoren continu de geldigheidsperioden van uw patenten en zorgen ervoor dat alle noodzakelijke acties binnen de gestelde termijnen worden uitgevoerd om uw intellectueel eigendom optimaal te beschermen.

Feature 1

Feature 2

Vbpm Jan Met Dirk

We werken graag samen met diverse bedrijven.

Bij VanBuren Patent Management geloven we dat diepgaande kennis van verschillende sectoren essentieel is voor effectief patentbeheer. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in een breed scala aan industrieën, van technologie en gezondheidszorg tot energie en consumentenproducten. Onze sectorpagina biedt een gedetailleerd overzicht van onze expertise en ervaringen in diverse vakgebieden.

SectorenOntdek de sectoren

Aantal klanten

250+ klanten

Geregistreerde patent aanvragen

1500+ aanvragen

Jaren ervaring

20+ jaar

Bedrijven die u voor gingen

Onze kernwaarden

“Als VanBuren Patent Management willen we graag herkend worden op grond van onze kernwaarden die we al 20 jaar in ons bedrijf voeren. Op deze kernwaarden mogen we aangesproken worden. U mag van ons verwachten dat we in alles wat we doen deze kernwaarden hanteren.”

 • Integriteit

  Wij willen in alles dat u zich beschermd voelt met uw vertrouwelijke ideeën en innovaties.

 • Eerlijk

  Wij willen dat de prijzen die we hanteren een eerlijke weerspiegeling zijn van het werk wat wij voor u doen.

 • Open

  U mag ons altijd en op elk moment vragen naar de status van het proces, de manier waarop we werken en de fase waarin we zijn.

 • Koninklijk

  Wij willen dat u ervaart dat wij in alles uw belangen voorop stellen en u waardig behandelen.

Foto Sushi 6anudmpilw4

VBPM neemt mijn zorgen weg

Hier komt een uitgebreide review van een klant van VB Patent Management.

Pieter Bakker - Chemicus uit Almelo

Pexels Kindel Media 7457525

Mijn uitvinding, nu echt van mij!

Dit is voorbeeld tekst.

Boer Jan

Jan Van Pijkeren

Jan van Pijkeren

Uitvoerend directeur

Bescherming en bevordering van uw innovaties

Liever vandaag dan morgen...

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen bij het beheren van uw intellectueel eigendom? Ons deskundige team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en een op maat gemaakte oplossing te bieden.

“Passie voor innovatie en toewijding aan onze klanten vormen de kern van VanBuren Patent Management. Wij zijn hier om uw creatieve visie te beschermen en te ondersteunen. Neem vandaag nog contact op, en laten we samenwerken aan de toekomst van uw intellectueel eigendom.”

Jan van Pijkeren

Uitvoerend directeur

Jan Van Pijkeren

Jan van Pijkeren

Uitvoerend directeur

085 799 00 38

Andere diensten