Versterk uw dienstverlening als octrooigemachtigde met VanBuren Patent Management als uw octrooi administratie verlener.

Bij VanBuren Patent Management is uw kostbare octrooi administratie in ervaren handen. U kunt er op vertrouwen dat wij de patenten van uw klanten behandelen alsof deze van ons zelf zijn. Onze ervaren en geschoolde formalities officers zijn als het ware bij u in dienst. Daarmee kunt u zich richten op uw kerncompetenties, terwijl wij u ontzorgen in de rest.

Octrooigemachtigde

Pexels Ketut Subiyanto 4560086
Jan Van Pijkeren

Jan van Pijkeren

Uitvoerend directeur

Bescherming en Bevordering van Uw Innovaties

Voordelen van het werken met VanBuren Patent Management

Ontzorgen

Wij nemen de tijdrovende administratieve taken over, zoals het beheren van jaartaksen en dossierbeheer. Dit stelt u in staat om uw focus te houden op de inhoudelijke kant van octrooiaanvragen.

Ervaren specialisten

Met 20 jaar ervaring kennen we de materie op nationaal en internationaal vlak als geen ander en zijn we bekend met de valkuilen.

Nauwkeurig en flexibel

Met een team van specialisten op diverse vlakken en ervaring erkennen onze klanten dat we nauwkeurig en flexibel zijn.

Samen Groeien

Als deel van het VanBuren Patent Management-netwerk, groeit uw onderneming samen met ons. Wij zijn toegewijd aan het gezamenlijk uitbouwen van succesvolle partnerschappen, waarbij uw expertise centraal staat.

Pexels Pixabay 327540

We werken graag samen binnen uw sector

Bij VanBuren Patent Management begrijpen we de dynamische en diverse aard van verschillende industrieën. Daarom richten we ons op het opbouwen van sterke, samenwerkingsgerichte relaties binnen uw specifieke sector. Of u nu actief bent in technologie, gezondheidszorg, landbouw of een andere industrie, wij hebben de expertise en het netwerk om uw unieke behoeften te ondersteunen.

SectorenSectoren

Aantal klanten

250+ klanten

Geregistreerde patent aanvragen

1500+ aanvragen

Jaren ervaring

20+ jaar

Bedrijven waar wij voor werken

Foto Sushi 6anudmpilw4

VBPM neemt mijn zorgen weg

Hier komt een uitgebreide review van een klant van VB Patent Management.

Pieter Bakker - Chemicus uit Almelo

Founder – Hemisferio

Pexels Kindel Media 7457525

Mijn uitvinding, nu echt van mij!

Dit is voorbeeld tekst.

Boer Jan

Founder – Hemisferio

Liever vandaag dan morgen...

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen bij het beheren van uw intellectueel eigendom? Ons deskundige team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en een op maat gemaakte oplossing te bieden.

“Passie voor innovatie en toewijding aan onze klanten vormen de kern van VanBuren Patent Management. Wij zijn hier om uw creatieve visie te beschermen en te ondersteunen. Neem vandaag nog contact op, en laten we samenwerken aan de toekomst van uw intellectueel eigendom.”

Jan van Pijkeren

Uitvoerend Directeur

Jan Van Pijkeren

Jan van Pijkeren

Helpt u graag verder

085-7990038

Andere diensten