Merkregistratie: Uw identiteit, onze expertise

VanBuren Patent Management is uw partner in het traject van 'merken registratie'. Wij begrijpen hoe essentieel een onderscheidend merk is voor uw onderneming. Het proces van merkregistratie omvat een grondige analyse, het uitvoeren van beschikbaarheidsonderzoeken en het navigeren door de juridische aspecten van merkbescherming. We richten ons op het effectief vastleggen en beheren van uw merkrechten, zowel nationaal als internationaal. Van de eerste aanvraag tot de juridische verdediging van uw merk, VanBuren Patent Management waarborgt dat uw bedrijfsidentiteit en intellectueel eigendom beschermd zijn tegen inbreuk en misbruik.

Merkregistratie

Voordelen van merkregistratie

Bescherming van Merkidentiteit

Merkregistratie biedt juridische bescherming voor uw merk, waaronder uw bedrijfsnaam, logo en andere unieke brandmerken. Dit voorkomt dat concurrenten vergelijkbare namen of symbolen gebruiken die uw merk kunnen verwarren of schaden. VanBuren Patent Management zorgt ervoor dat uw merkidentiteit beschermd blijft, wat cruciaal is voor het behouden van de integriteit en het onderscheidende karakter van uw merk.

Exclusieve Rechten

Door uw merk te registreren, krijgt u exclusieve rechten om het merk te gebruiken in verband met de goederen of diensten waarvoor het geregistreerd is. Dit stelt u in staat om effectief op te treden tegen inbreuk en misbruik. VanBuren Patent Management ondersteunt u bij het handhaven van deze rechten, waardoor uw merk sterker en waardevoller wordt in de markt.

Marktwaarde en Merkloyaliteit

Een geregistreerd merk verhoogt de herkenbaarheid en betrouwbaarheid bij klanten, wat kan leiden tot verhoogde merkloyaliteit en een sterkere marktpositie. VanBuren Patent Management helpt u bij het opbouwen van een sterk merk, wat een waardevol bezit is en bijdraagt aan de algehele waarde van uw onderneming.

Grondslag voor Internationale Groei

Merkregistratie is vaak de eerste stap in het proces van internationale uitbreiding. Geregistreerde merken kunnen gemakkelijker internationaal worden beschermd en erkend. VanBuren Patent Management's expertise in zowel nationale als internationale merkregistratie biedt een solide basis voor bedrijven die hun horizon willen verbreden.

Feature 1

Feature 2

We werken samen met erkende merkregistratie buro’s.

De bescherming van uw merkidentiteit is een specialisme die we niet zelf in huis hebben. We werken daarom nauw samen met erkende merkregistratie buro’s. Wij kunnen u in contact brengen met het buro welke het beste bij u past. Uiteraard blijven wij voor u uw eerste aanspreekpunt, waardoor we het gehele proces kunnen waarborgen.

Vrijblijvende afspraak
Vbpm Jan Met Dirk

Onze kernwaarden

“Als VanBuren Patent Management willen we graag herkend worden op grond van onze kernwaarden die we al 20 jaar in ons bedrijf voeren. Op deze kernwaarden mogen we aangesproken worden. U mag van ons verwachten dat we in alles wat we doen deze kernwaarden hanteren.”

 • Integriteit

  Wij willen in alles dat u zich beschermd voelt met uw vertrouwelijke ideeën en innovaties.

 • Eerlijk

  Wij willen dat de prijzen die we hanteren een eerlijke weerspiegeling zijn van het werk wat wij voor u doen.

 • Open

  U mag ons altijd en op elk moment vragen naar de status van het proces, de manier waarop we werken en de fase waarin we zijn.

 • Koninklijk

  Wij willen dat u ervaart dat wij in alles uw belangen voorop stellen en u waardig behandelen.

Foto Sushi 6anudmpilw4

VBPM neemt mijn zorgen weg

Hier komt een uitgebreide review van een klant van VB Patent Management.

Pieter Bakker - Chemicus uit Almelo

Pexels Kindel Media 7457525

Mijn uitvinding, nu echt van mij!

Dit is voorbeeld tekst.

Boer Jan

Jan Van Pijkeren

Jan van Pijkeren

Uitvoerend directeur

Bescherming en Bevordering van Uw Innovaties

Liever vandaag dan morgen...

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen bij het beheren van uw intellectueel eigendom? Ons deskundige team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en een op maat gemaakte oplossing te bieden.

“Passie voor innovatie en toewijding aan onze klanten vormen de kern van VanBuren Patent Management. Wij zijn hier om uw creatieve visie te beschermen en te ondersteunen. Neem vandaag nog contact op, en laten we samenwerken aan de toekomst van uw intellectueel eigendom.”

Jan van Pijkeren

Uitvoerend directeur

Jan Van Pijkeren

Jan van Pijkeren

Uitvoerend directeur

085-7990038

Andere diensten

accent heading